Nyitvatartási idő: Hétfő - Péntek 8:00 - 15:00

Kövessen minket:

Bemutatkozás

Cégünk a Szolárplusz Napelem Kft. 2022.-ben alakult, de napelemes rendszerek értékesítésével és szakszerű kivitelezésével már 2017 óta foglalkozunk. A kezdetektől arra törekedtünk, hogy megbízható, hosszú távú megoldást kínáljunk ügyfeleinknek.

A technikai fejlődésnek és szakembereink tapasztalatának köszönhetően megrendelőink számára kimagasló és komplex szolgáltatást nyújtunk a kisebb napelemes rendszerek, vagy akár a napelem parkok területén, így a háztartási méretű kiserőművektől kezdve a nagyobb projektek lebonyolítását is vállaljuk.

Elkötelezettek vagyunk a megújuló energiaforrások használata iránt ezért munkánk során felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem jelentőségére és a megújuló energiát hasznosító napelemes rendszerek hasznosságára. Szolgáltatásunk teljeskörű, a napelemes rendszerek tervezésétől kezdve, a szolgáltatói engedélyeztetési folyamat lebonyolítását és a kivitelezést is biztosítjuk ügyfeleink részére.

Az irodánk Miskolcon található, a kulcsrakész rendszereket az ország egész területén kivitelezzük minőségi anyagok biztosításával, hogy megrendelőink gondtalanul élvezhessék a megújuló energia előnyeit. Természetesen felelősség biztosítással is rendelkezik cégünk. Az energetikai beruházások hosszú távú együttműködést igényelnek, így cégünk számára kulcsfontosságú a bizalom.

Kép

Több évtizedig megbízhatóan működő megoldást biztosítunk ügyfeleink részére, melynek alapja a minőség és szakértelem.

Éppen ezért az általunk telepített rendszerek monitoringozása a kivitelezés után a garancia időszakában is ugyanolyan fontos számunkra. Jelenleg 3, jól összeszokott, munkájára rendkívül igényes csapattal kivitelezünk, saját szerszámmal és haszon gépjárművekkel rendelkezünk, így az anyagok kiszállítását is biztosítani tudjuk.

Vállaljuk a pv rendszerek háztetőre helyezett illetve földi telepítését, ferde és lapos tető szerkezeteken egyaránt, legyen az cserép, hódfarkú cserép, lemez, stb. fedésű valamint visszwatt és hibrid akkumulátor tároló rendszerek kiépítését is.

Célunk, hogy folyamatosan Magyarország megújuló energia termelésének kiépítésén dolgozzunk, mivel fontos számunkra, hogy milyen szemléletet hagyunk az utódainkra. Ingyenes helyszíni felmérésünk alapján személyre szabott, pontos árajánlatot készítünk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődést, úgy elérhetőségeink egyikén vegye föl velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére.Tisztelettel: Soltész Csaba

Ügyvezető